Töihin meille?

Oletko kiinnostunut työskentelemään siellä missä todella tapahtuu? Papua tarjoaa Sinulle näköalapaikan myynninedistämisen monimuotoiseen maailmaan, olitpa kiinnostunut tuote-esittelijän tai myynninedistäjän toimenkuvasta.

Haemme aktiivisia ja oma-aloitteisia henkilöitä mukaan toimintaamme. Sanomattakin lienee selvää, että toivomme sinulta reipasta asennetta, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä kiinnostusta markkinointialaan eikä kielitaidostakaan ole haittaa.

Jos tunnistit itsesi ja kiinnostuit, lähetä meille sähköpostilla vapaamuotoinen hakemus, niin katsotaan yhdessä sopisitko mukaan tiimiimme: rekry@papua.fi.

Kesätyörekry

Haemme eri puolille suomea kesäloma-ajaksi

Menekinedistäjiä

Olethan oma-aloitteinen, positiivinen, vastuuntuntoinen sekä ulospäin suuntautunut. Pystyt itsenäiseen työskentelyyn ja sinulla on kokemusta kaupalliselta alalta. Työ sopii hyvin myös sinulle, joka teet jo kyseistä työtä ja haluat lisätunteja tai opiskelijalle, joka haluaa työskennellä opiskelujen ohessa. Lue tarkemmat tiedot.

Avoimet työpaikat

Haemme Salon alueelle sinua aktiivinen ja oma-aloitteinen

Menekinedistäjä

Työ sopii hyvin myös sinulle, joka teet jo kyseistä työtä ja haluat lisätunteja tai opiskelijalle, joka haluaa työskennellä opiskelujen ohessa. Tarvitset työssäsi omaa autoa. Lue tarkemmat tiedot ja hae!

Haemme Pirkanmaan alueelle sinua aktiivinen ja oma-aloitteinen

SetUp -tekijää

Nyt etsimme joukkoomme dynaamisia SetUp -tekijöitä erilaisten kohteiden kalusteasennuksiin. Henkilö hoitaa kohteen koosta riippuen joko yksin, tai yhdessä tiimin kanssa. Edellytämme, että saat käsitellä sähköisiä työkaluja (mm. akkuporakone), eikä raskaiden kalusteiden nostaminen tuota sinulle ongelmaa, olet kenties etsimämme henkilö.
Tarvitset työssäsi omaa autoa ja sinun tulee olla valmis myös yöpymään vieraalla paikkakunnalla silloin kun se on tarpeellista. Lue tarkemmat tiedot ja hae!

Tilaa Papua Uutiskirje