Töihin meille?

Oletko kiinnostunut työskentelemään siellä missä todella tapahtuu? Papua tarjoaa Sinulle näköalapaikan myynninedistämisen monimuotoiseen maailmaan, olitpa kiinnostunut tuote-esittelijän tai myynninedistäjän toimenkuvasta.

Haemme aktiivisia ja oma-aloitteisia henkilöitä mukaan toimintaamme. Sanomattakin lienee selvää, että toivomme sinulta reipasta asennetta, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä kiinnostusta markkinointialaan eikä kielitaidostakaan ole haittaa.

Jos tunnistit itsesi ja kiinnostuit, lähetä meille sähköpostilla vapaamuotoinen hakemus, niin katsotaan yhdessä sopisitko mukaan tiimiimme: rekry@papua.fi.

Kesätyörekry

Haemme eri puolille suomea kesäloma-ajaksi

Menekinedistäjiä

Olethan oma-aloitteinen, positiivinen, vastuuntuntoinen sekä ulospäin suuntautunut. Pystyt itsenäiseen työskentelyyn ja sinulla on kokemusta kaupalliselta alalta. Työ sopii hyvin myös sinulle, joka teet jo kyseistä työtä ja haluat lisätunteja tai opiskelijalle, joka haluaa työskennellä opiskelujen ohessa. Lue tarkemmat tiedot.

Avoimet työpaikat

Haemme Tammisaari-Karjaa alueelle menekinedistäjää

Etsimämme henkilö on oma-aloitteinen, positiivinen, joustava, vastuuntuntoinen sekä ulospäin suuntautunut. Pystyt itsenäiseen työskentelyyn ja sinulla on kokemusta kaupalliselta alalta. Työ on ajoittain fyysistä. Työ sopii myös hyvin lisätyöksi, työaika noin 10h/vk ja sijoittuu ma, ke ja pe päiville klo 10-16, työssä tarvitset omaa autoa. Työkieli suomi. Lue lisää.

Haemme Espooseen menekinedistäjää rautakauppapuolelle

Etsimämme henkilö on oma-aloitteinen, positiivinen, joustava, vastuuntuntoinen sekä ulospäin suuntautunut. Pystyt itsenäiseen työskentelyyn ja sinulla on kokemusta kaupalliselta alalta. Työ on ajoittain fyysistä. Työ sijoittuu ma-pe päiville klo 8-16, noin 25h/vk. Lue lisää.

Molemmat tehtävät täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetä hakemuksesi pian osoitteeseen rekry@papua.fi