Papualaiset – Suvi-Tuuli

Papualaiset – Suvi-Tuuli

Konsulentin työpäivä koostuu ihmisten kohtaamisesta: tapaat asiakkaita ja pääset  esittelemään heille tuotteita elintarvikkeista käyttötavaroihin. Konsulentin työ on taatusti monipuolista ja toimii sinun arkesi ehdoilla.

Konsulenttina pääset tutustumaan päivittäin uusin alueisiin, ihmisiin, brändeihin ja tuotteisiin. Roolissa pärjääminen edellyttää reippautta, avoimuutta, hyvää organisointikykyä ja halua tuoda esiteltävä tuote esiin parhaassa mahdollisessa valossa. Papualla pääset toimimaan osana suurienkin brändien myyntiketjua, ratkaisevassa vaiheessa kun tapaat tuotteen ostamista miettivän asiakkaan.

Konsulenttina kartutat tärkeitä työelämän taitoja, kuten erilaisten ihmisten kanssa toimimista, näyttöä itsenäisestä työskentelystä sekä vastuun kantamisesta. Konsulentin toimenkuva ei ole varsinaista myyntityötä, mutta roolissa on vahva myynnillinen ulottuvuutensa ja olet osaltasi vaikuttamassa asiakkaan ostopäätöksen muodostumiseen. Toimiessasi myymälä- ja asiakaspinnassa keräät myös tärkeää tietoa loppuasiakkaiden ostopäätöksen kannalta ratkaisevista tekijöistä.

Voit räätälöidä työaikasi omaan arkeesi sopiviksi päivien osalta. Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen ja pääset vaikuttamaan kokonaisansioosi joustavasti tekemiesi tuntien kautta.

Suvi-Tuuli nauttii ihmisten kohtaamisesta ja liikkuvasta työstä

”Olen tehnyt konsulentin töitä Papuan kautta pian kymmenen vuoden ajan. Konsulentin työn lisäksi teen töitä myös menekinedistäjänä. Työ konsulenttina on liikkuvaa ja mukavan monipuolista, sillä työtä tehdään eri kohteissa. Konsulentin työ tuo myös mukavaa vaihtelua töihini, sillä työskentely menekinedistäjänä on enemmän itsekseen oloa, kun taas konsulentin työssä pääsee olemaan vuorovaikutuksessa asiakkaiden kanssa enemmän.”

”Parasta konsulentin työssä on se, että saan olla tekemisissä ihmisten kanssa. Olen toiminut viimeiset 4-vuotta Valion konsulenttina ja työni yksi parhaista puolista on myös itse brändi – hyviä tuotteita on ilo esitellä! Suosittelen työtä konsulenttina ihmisille, jotka pitävät asiakaspalvelusta ja ihmisten parissa työskentelystä.”