Papualaiset – Niko

Papualaiset – Niko

Menekinedistäjänä pääset tutustumaan uusiin brändeihin ja tuotteisiin sekä luomaan asiakkaille erilaisia konkreettisia yllykkeitä ostopäätöksen nopeuttamiseksi. Työssä pärjääminen edellyttää sinulta motivoitunutta ja reipasta asennetta sekä oma-aloitteisuutta ja tuloshakuisuutta.

Menekinedistäjänä kartutat tärkeitä työelämän taitoja, kuten erilaisten ihmisten kanssa toimimista, näyttöä itsenäisestä työskentelystä sekä vastuun kantamista. Menekinedistäjän toimenkuva ei ole varsinaista myyntityötä, mutta roolissa on kuitenkin myynnillinen ulottuvuus, jossa olet vaikuttamassa myymälässä olevien tuotteiden saatavuuteen sekä lisäpaikkojen myyntiin.

Voit räätälöidä työaikasi omaan arkeesi sopiviksi päivien osalta. Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen ja pääset vaikuttamaan kokonaisansioosi joustavasti tekemiesi tuntien kautta.

Niko nauttii työssään erilaisten brändien ja tuotteiden parissa

”Olen tehnyt jo useamman vuoden menekinedistäjän työtä pääkaupunkiseudulla ja olen tykännyt kovasti vaihtelevasta työstäni. Työtä tehdään pääsääntöisesti itsenäisesti, mutta on päiviä jolloin yhdessä myymälässä on useampikin henkilö. Päivän aikana käyn yleensä useassa myymälässä ja työssä saa asioida erilaisten ihmisten kanssa päivittäin.

Menekinedistäjän työssä olen päässyt tekemään monipuolisesti erilaisia työtehtäviä myymälöissä. Työajat ja myymälät joissa käyn on sovittu aina hyvissä ajoin etukäteen ja ne tarkistan aina ennen töihin lähtöä raportointijärjestelmästä, johon kirjataan päivän aika tehdyt työtehtävät. Voin ehdottomasti suositella menekinedistäjän työtä kenelle tahansa, joka pitää liikkuvasta ja itsenäisestä työstä.”