Promootiot

Tuotteesi ansaitsee arvoisensa esittelyn, olipa kyseessä uutuustuotteen maistatus tai näytekappaleiden jakaminen. “Oikea ihminen, oikeaan aikaan, oikeassa paikassa” - resepti on toki entuudestaan tuttu, mutta sen onnistunut toteuttaminen vaatii yhä kokemusta.

Papua tarjoaa käyttöösi huolella valitut motivoituneet myyjät sekä konsulentit. Lisämyynnin tekeminen, uutuustuotteiden esittely tai tuotetietouden lisääminen; olipa tarpeesi mikä hyvänsä, joukostamme löytyvät oikeat ihmiset käyttöösi.

Tutustu alla oleviin promootiopalveluihin, mikä niistä sopisi juuri sinun tarpeisiisi.

Promootiopalvelumme jakaantuu seuraavasti

Konsulenttipalvelut

Uutuustuote markkinoilla, mutta kuluttaja ei löydä sitä hyllystä? Tuotteesi ovat laadultaan priimaa ja hyllyt kunnossa, mutta kuluttaja ei tiedä mihin tarkoitukseen tuotetta kuuluu käyttää?

Me tarjoamme käyttöösi ammattitaitoiset ja myyvät konsulentit eli tuote-esittelijät. Työn tärkein sisältö on saada tuotetta myytyä, ei siis vain esitellä sitä.

Näytejakelut ja lanseeraukset

Haluatko tavoittaa nopeasti suuren massan oikeaa kohderyhmää tai levittää tuotetietoutta näytteiden avulla?

Tarjoamme käyttöösi reippaat ja rohkeat näytejakelijat, jotka hoitavat kenttätyön juuri siellä, missä haluat. Oli kyse messuista, festareista tai muista tapahtumista Suomessa, meiltä löytyy myyntihenkistä henkilökuntaa.

Myös erikoistuotteiden esittely onnistuu. Sisäinen rekrytointijärjestelmämme mahdollistaa juuri oikean henkilön löytymisen.

Tapahtumat ja messut

Asiakastilaisuus tulossa ja omasta henkilökunnasta ei löydy reippaita sisäänheittäjiä? Rekkakiertue alkamassa ja promoottorit hukassa?

Papualta löytyy tarvittavat resurssit erilaisiin asiakastapahtumiin. Oli kyseessä kahden tunnin koulutustilaisuus tai valtakunnallinen kiertue, tarjoamme käyttöösi myyntihenkisiä ja reippaita promottoreita.

Mainostoimistoyhteistyö mahdollistaa messuosastojen suunnittelun ja tapahtumien ideoinnin avaimet käteen periaatteella.

Kuluttajien aktivointi

Haluatko tuoda tuotelanseeraukseen mukaan aktivointia ja herättää kohderyhmän huomion?

Tarjoamme avuksesi monipuolisen henkilöstön, josta löytyy eri alojen ammattilaisia. Oli kyse sitten kynsien lakkauksesta tai linnunpönttäjen rakennuksesta, meidän kautta löydät oikeat promoottorit.

Mainostoimistoyhteistyökumppanin avulla pystymme suunnittelemaan erilaisia kuluttaja-aktivointi kampanjoita ja tapahtumia.