Myynnin ulkoistus

Tarjoamme käyttöösi joustavan myyntikenttäratkaisun, olipa kyseessä tilapäinen vajaus resursseissasi, tarve peiton laajentamiselle tai kokonaan ulkoistettu kenttätyö.

Räätälöimme myyntipalvelun tarpeidesi ja tavoitteidesi mukaan. Myyntisalkkuun mahtuu myös kampanja- ja sesonkituotteita sekä suoratoimitustavaraa.

Tutustu alla olevista myyntiratkaisuista juuri sinulle sopivimpaan.

Palvelumme jakaantuu seuraavasti

Ulkoistettu myyntikenttä

Papuan ulkoistettu myyntikenttä tarjoaa käyttöösi valmiin ja innokkaan myyntikentän, joka toimii koko valtakunnan laajuisesti.

Määrittelemme yhdessä asiakkaan kanssa seuraavat asiat:

Käyntikohteet
Käyntivälit
Tavoitteet myyntikäynnille ja koko myyntikierrokselle
Myyntimateriaali ja koulutus
Saat käyttöösi:

Tehokkaan myyntikentän
Myyntisalkun räätälöitynä tarpeidesi mukaan (sesongit ja kampanjat)
Myyntiin liittyvä raportointi sähköisen työkalun kautta

myynnin ulkoistus

Alueellinen myynti

Tarvitsetko myyntiapua vain tietyllä alueella tai tietyssä ketjussa? Papua alueellinen myyntikenttä tarjoaa myyjän juuri sinne, minne tarvitset.

Oli kyseessä tilapäinen tuuraus, sairaspoissaolon aiheuttama resurssipula tai pienempien ketjujen peitto-ongelmat, me tarjoamme ratkaisun.

Määrittelemme yhdessä asiakkaan kanssa myyntialueen, käyntivälit ja myyntitavoitteet. Budjetointi on helppoa, sillä maksat vain tehdystä työstä.

Koulutus -palvelut

Uusi tuote markkinoilla, mutta kukaan myymäläpinnasta ei osaa kertoa siitä asiakkaalle? Oma edustajakenttä ei ehdi kiertämään jälleenmyyjiä kouluttamassa henkilökuntaa?

Me tarjoamme käyttöösi ammattitaitoisen henkilökunnan, joka voi hoitaa koulutuksen puolestasi. Käymme viikoittain yli 500 päivittäis- ja erikoistavarakaupan pisteessä. Pystymme hoitamaan koulutukset nopella aikataululla valtakunnallisesti.

Järjestämme tarvittaessa myös kuluttajille tarkoitettuja koulutuksia ja demopäiviä suoraan myymälässä.

Kampanja -myynti

Papua tarjoaa sinulle ratkaisun, kun kampanjamyynti tökkii tai ketjun kanssa sovitut asiat eivät toteudu. Papua varmistaa että kampanjat saadaan esille juuri oikeaan aikaan.

Tehokas myyntikenttämme kiertää suurimmat hypermarketit viikossa läpi ja myy kampanjat sisään. Kattava myynninedistysorganisaatiomme rakentaa sovitut kampanjanostot esille ajallaan. Sinun ei tarvitse kuin seurata kampanjanostoja reaaliaikaisesta raportointinäkymästä.

Ota yhteyttä

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä suoraan meihin info@papua.fi , puh: 09 838 7510 tai täytä alla oleva yhteydenottolomake.

YHTEYDENOTTOLOMAKE

Ota yhteyttä

Yhteydenottolomake