Asennuspalvelut

Papua asennuspalvelut tarjoaa käyttöösi ammattitaitoiset asentajat, oli kyseessä sitten myymäläuudistus, kategoriapäivitys tai erilaiset kiinnitys- ja kalusteasennusprojektit.

Toimintamme on valtakunnallista ja suuremmat muutostyöt tehdään tiimityöskentelynä. Vuosien kokemus rautakauppamaailmasta on antanut team leadereille parhaan mahdollisen opin myymäläremontteihin liittyen.

Yhteistyöskumppaneiden kautta meiltä onnistuu myös hyllylaivojen siirrot ja messuosastojen rakennukset.

Kategoriapäivitykset

Jos kaipaat myymälääsi uutta ilmettä tai ketjutasolta tulee pyyntö kokonaisista kategoriapäivityksistä, pyydä apuusi Papuan tehokas asennustiimi.

Asennustiimimme toimii valtakunnallisesti ja hoitaa hyllyuudistukset ja tavararyhmien päivitykset aina hyllyn rakennuksesta tavaroittamiseen ja hinnannäyttöjen asentamiseen.

Asiantunteva asennusryhmä tekee myymälässä vain tarvittavan työn, joten kulut on helppo budjetoida.

Kalusteasennus ja -kiinnitykset

Papua tarjoaa ratkaisun, jos tuotteiden esillelaitto tarvitsee sähkötyökaluja tai ruuvimeisseliä eikä oma myyntikenttä ehdi asentaa myymiään tuotteita.

Tarjoamme käyttöösi asennuksen ammattilaiset, joiden avulla tuotteet päätyvät oikeisiin kohteisiin oikeaan aikaan. Oli kyseessä sitten saniteettitilojen paperitelineet tai risteilijöiden pyyhetelineet, meiltä onnistuu erilaiset asennustyöt.

Suunnittelemme asennuskiertueet yhdessä asiakkaan ja kohteen kanssa. Tavaralogistiikan ja kiinnitystyökalujen tulee toimia saumattomasti yhteen, jotta voimme taata parhaan lopputuloksen.

Näyttelytilarakennukset

Tuotekuvaukset tulossa, mutta kukaan ei ehdi rakentamaan showroomia? Kauden kääntö viivästyy, kun kenelläkään ei ole aikaa järjestellä osastoja uusiksi.

Papua tarjoaa käyttöösi ammattitaitoiset asentajat, jotka rakentavat showroomin lattiasta kattoon ja tavaroittavat hyllyt. Pystymme tulemaan suoraan myös kuvauspaikalle ja kokoamaan kalusteet.

Toimintamme on joustavaa ja tiimimme ovat tottuneet pitkiin työpäiviin. Toteutamme asennukset asiakkaan suunnitelmien pohjalta ja tarvittaessa annamme myös konsultointiapua.

Myymäläuudistukset

Kun on myymäläuudistus tulossa ja henkilökunnan resurssit eivät riitä tavaroittamaan hyllyjä, Papualta löytyy ammattitaitoista apua.

Papua tarjoaa käyttöösi ammattimaiset asentajat, jotka voivat toimia myymäläremonteissa apuna alusta loppuun asti. Tehokkaat asennustiimimme työskentelevät koko valtakunnan laajuisesti. Pystytämme hyllylaivat, rakennamme hyllyt ja tavaroitamme piikit sekä asetamme hinnannäytöt paikoilleen.

Ota yhteyttä

Tarvitsetko asennuspalvelua? Ota yhteyttä suoraan meihin info@papua.fi , puh: 09 838 7510 tai täytä alla oleva yhteydenottolomake.

YHTEYDENOTTOLOMAKE

Ota yhteyttä

Yhteydenottolomake