Palvelutarjonta

Kattavasta palveluvalikoimastamme löydät sopivat työkalut niin tuotteittesi esilläoloon myymälässä ja myynnin kasvuun kuin myös markkinointiasi ja myyntiäsi tukeviin kampanjoihin ja tutkimuksiin.
Alla esittely palvelutarjonnastamme. Mikäli haluat kysyä lisää palveluistamme tai Sinua kiinnostavista toiminnoista, ota yhteyttä ja kartoitetaan niitä lisää.


Myynnin ulkoistus

myynnin ulkoistus

Onko haasteena tuotteittesi pääsy myymälän hyllyyn, tilan raivaaminen uutuustuotteille tai myyntiä tukeva kommunikointi kaupan kanssa?

Tarjoamme käyttöösi joustavan myyntikenttäratkaisun, olipa kyseessä tilapäinen vajaus resursseissasi, tarve peiton laajentamiselle tai kokonaan ulkoistettu kenttätyö.

Hoidamme myös sesonkimyynnin sekä kampanjoiden myymisen. Papua on ketterä kumppani kun kaipaat lisäresursseja myyntiin.


Myynninedistys

Osaaminen syntyy kokemuksesta. Papua vastaa tuotteiden jatkuvasta esillelaitosta yli 500 kotimaisessa päivittäis- ja erikoistavarakaupan pisteessä viikoittain.

Me varmistamme, että hyllysaatavuus on taattu ja tuotteet esillä niin, että ne todella tarttuvat käteen.

Viikoittainen yhteenveto työntekijöiden raporteista ja valokuvat kentältä auttavat Sinua puuttumaan mahdollisiin epäkohtiin myymäläpinnassa ja kehittämään sisäisiä toimintojasi. Me kehitämme omaa toimintaamme säännöllisen laadunvalvonnan avulla.


Tutkimuspalvelut

Papua Tutkimus tarjoaa käyttöösi kattavan valikoiman työkaluja, joilla selvität mm. palvelulupauksesi toteutumista, tuotteittesi saatavuutta tai asiakastyytyväisyyden tasoa, sekä monia muita myyntisi kannalta ensiarvoisen tärkeitä tietoja.

Huolella suunnitellut tutkimukset tuottavat käyttöösi raportit, joiden avulla sinun on helppo hioa ylimääräiset särmät pois prosesseistasi. Arvailulle ei ole enää tarvetta, Papua Tutkimus kertoo sinulle suoraan mitä kaupoissa todella tapahtuu.


Promootiot

Tuotteesi ansaitsee arvoisensa esittelyn, olipa kyseessä uutuustuotteen maistatus tai näytekappaleiden jakaminen. “Oikea ihminen, oikeaan aikaan, oikeassa paikassa” - resepti on toki entuudestaan tuttu, mutta sen onnistunut toteuttaminen vaatii yhä kokemusta.

Papua tarjoaa käyttöösi huolella valitut motivoituneet myyjät sekä konsulentit. Lisämyynnin tekeminen, uutuustuotteiden esittely tai tuotetietouden lisääminen; olipa tarpeesi mikä hyvänsä, joukostamme löytyvät oikeat ihmiset käyttöösi. Toteutamme tarpeittesi mukaan tuote-esittelytapahtumia pienemmistä paikallisista myyntipisteistä aina valtakunnallisiin kampanjoihin saakka ja huolehdimme siitä, että tuotteesi tulee asiakkaalle tutuksi.


Asennuspalvelut

Papuan asennuspalvelut ovat mukana kategoriapäivityksissä ja myymälöiden uusperustannassa. Toteutamme myös messuosastojen asennuksia ja showroom tilojen ylösnostoja. Näppäriltä asentajiltamme onnistuu myös pienemmät kiinnitys- ja tavaroiden kokoamistyöt.

Tilaa Papua Uutiskirje