Set up services

Papua set up services offers you a professional worker team nationwide. Our team can handle store renowations, category managements or different kind of building projects.

We work all over the Finland and also in neighbouring countries. We have worked in DIY sector for decades so we have strong knowledge about this environment.

Together with our co-partners we can handle also fair stands builds and shelf transfers.

Category renovations

If you need a face-lift to your store or you are planning category management, you should ask for Papua set up team to work with you.

Our set up team works nationwide taking care ofshelf renovations, building up new shelves, putting the products on right places and finalizing the job with price tags and other POS-materials.

You can buy the whole Execution or just a part of the renovation.

Installations and fixations

Papua tarjoaa ratkaisun, jos tuotteiden esillelaitto tarvitsee sähkötyökaluja tai ruuvimeisseliä eikä oma myyntikenttä ehdi asentaa myymiään tuotteita.

Tarjoamme käyttöösi asennuksen ammattilaiset, joiden avulla tuotteet päätyvät oikeisiin kohteisiin oikeaan aikaan. Oli kyseessä sitten saniteettitilojen paperitelineet tai risteilijöiden pyyhetelineet, meiltä onnistuu erilaiset asennustyöt.

Suunnittelemme asennuskiertueet yhdessä asiakkaan ja kohteen kanssa. Tavaralogistiikan ja kiinnitystyökalujen tulee toimia saumattomasti yhteen, jotta voimme taata parhaan lopputuloksen.

Fair stand buildings

Tuotekuvaukset tulossa, mutta kukaan ei ehdi rakentamaan showroomia? Kauden kääntö viivästyy, kun kenelläkään ei ole aikaa järjestellä osastoja uusiksi.

Papua tarjoaa käyttöösi ammattitaitoiset asentajat, jotka rakentavat showroomin lattiasta kattoon ja tavaroittavat hyllyt. Pystymme tulemaan suoraan myös kuvauspaikalle ja kokoamaan kalusteet.

Toimintamme on joustavaa ja tiimimme ovat tottuneet pitkiin työpäiviin. Toteutamme asennukset asiakkaan suunnitelmien pohjalta ja tarvittaessa annamme myös konsultointiapua.

New store buildings

Kun on myymäläuudistus tulossa ja henkilökunnan resurssit eivät riitä tavaroittamaan hyllyjä, Papualta löytyy ammattitaitoista apua.

Papua tarjoaa käyttöösi ammattimaiset asentajat, jotka voivat toimia myymäläremonteissa apuna alusta loppuun asti. Tehokkaat asennustiimimme työskentelevät koko valtakunnan laajuisesti. Pystytämme hyllylaivat, rakennamme hyllyt ja tavaroitamme piikit sekä asetamme hinnannäytöt paikoilleen.