Mikä ihmeen Papua?

Mikä ihmeen Papua?

”-Siis missä sä olet töissä? Papualla? Mikä ihmeen Papua?” Perään vielä kulmien kohotus ja hämmentynyt hymy. Tämän kysymyksen olen kuullut monta kertaa, kun olen kertonut työstäni myynninedistäjänä Papualla. Kerrottuani kyselijöille mitä teen, on monen kommentti ollut, että juuri tuollaista työtä hekin haluaisivat tehdä. Kuulostaa ihan huippuduunilta! Olisiko työ Papualla sullekin unelmaduuni?

MYYNNINEDISTÄMISTÄ JA MUITA MYYMÄLÄTÖITÄ

Papua, viralliselta nimeltään Papua Merchandising Oy, on vuonna -97 perustettu suomalainen perheyritys. Papualla on reilu 150 työntekijää ympäri Suomea ja määrä kasvaa koko ajan. Papuan kautta voi työskennellä erilaisissa tehtävissä päivittäis- ja erikoistavarakaupoissa sekä esimerkiksi konsulenttina eli tuote-esittelijänä myymälöissä ja tapahtumissa. Papua tarjoaa asiakkailleen myös asennuspalveluita, ollen mukana mm. messuosastojen asennuksissa ja myymälöiden uudistuksissa.

Päivittäistavarakaupoissa Papuan myynninedistäjät voivat vastata tietyn tuotemerkin myynninedistämisestä eli tuotteiden esillepanosta, hyllyjen siistimisestä ja tuotteiden tilaamisesta. Papuan myynninedistystiimi hoitaa tarvittaessa myös somistustyöt ja rakentaa näyttävät sesonkeihin ja kampanjoihin liittyviä massa-alueet ja hyllynpäädyt. Papuan kattavasta palveluvalikoimasta asiakasyritykset voivat valita sopivat työkalut niin tuotteiden esilläoloon myymälässä, myynnin kasvuun ja markkinointiin, kuin myyntiä tukeviin kampanjoihin ja tutkimuksiin. Asiakas pääsee seuraamaan työn toteutumista helposti on-line raportointityökalun avulla.

KUULUMISIA KENTÄLTÄ

Aloitin myynninedistäjänä Papualla viime keväänä. Toimin yrittäjänä liikunta-alalla ja työ myynninedistäjänä sopi loistavasti oman työni kausiluonteisuuden rinnalle. Työ myynninedistäjänä on ollut antoisaa vaihtelevien työkohteiden, asiakaskohtaamisten, kivojen työkavereiden sekä tietysti itse työn mielekkyyden vuoksi. Pidän siitä, että näen työssäni konkreettisesti oman tekemiseni jäljet ja että työssä on selkeät raamit, mutta työ on kuitenkin myös sopivan itsenäistä. Selkeän perehdytyksen ansioista uudessa työssä aloittaminen oli helppoa ja apu on aina tarvittaessa puhelinsoiton päässä. Aloitin nyt syksyllä Papuan some-vastaavana ja päivitän jatkossa Papualaisten kuulumisia kentältä Papuan somekanaviin. Esittelen Papualaisten aikaansaannoksia asiakaskohteissa Papuan instassa ja kirjoitan ajankohtaisista asioista tänne Papuan blogiin. Kuvia kentältä ja tietoa ajankohtaisista asioista tullaan päivittämään myös Papuan Facebook-sivulle.

TÖIHIN PAPUALLE

Oletko kiinnostunut työskentelemään vaihtelevissa kohteissa ja työtehtävissä kaupan alalla? Papua tarjoaa näköalapaikan myynninedistämisen monimuotoiseen maailmaan, olitpa kiinnostunut tuote-esittelijän tai myynninedistäjän toimenkuvasta. Työ Papualla on sopivan vaihtelevaa ja voit itse vaikuttaa työsi määrään ja sisältöön. Toki, jos kaipaat säännöllistä työtä, on Papualla tarve työntekijöille myös kiinteisiin tuntimääräisiin työsuhteisiin. Papua järjestää työntekijöilleen kerran vuodessa yhteisen koulutus- ja virkistystilaisuuden, Papua Akatemian. Papua motivoi henkilökuntaansa erilaisilla palkitsemisohjelmilla ja koulutustarjonnalla. Mikäli työ Papualla kiinnostaa, löydät tiedot avoimista työpaikoistamme täältä.

APUA PAPUALTA

Jos taas kiinnostuit siitä, voisivatko Papuan ammattilaiset olla ratkaisu yrityksenne tuotteiden myynnin ja esillepanon ulkoistamiseen tai jos tarvitset apua vaikkapa tuotteidesi promoamisessa – älä epäröi ottaa yhteyttä! Kattavasta palveluvalikoimastamme löydät sopivat työkalut niin tuotteidesi esilläoloon myymälässä ja myynnin kasvuun kuin myös markkinointiasi ja myyntiäsi tukeviin kampanjoihin ja tutkimuksiin. Lisätietoa Papuan tarjoamista palveluista löydät täältä. Suunnitellaan yhdessä tarpeitanne vastaava kokonaisuus!

Iloa ja papua syksyyn,

Elina Vähäaho
PAPUA – Osaaminen syntyy kokemuksesta