Aina jotain hyvääkin

Aina jotain hyvääkin

Poikkeuksellinen vuosi 2020 on varmasti näkynyt myös pienpanimoiden myynnissä, kun ravintoloiden toiminnassa ja yleisötilaisuuksien järjestämisessä on ollut rajoituksia. Koronan myötä on nähtävissä kuitenkin myös positiivista kehitystä kaupan alalla – noin kolmasosa suomalaisista kertoo korona-ajan muuttaneen heidän suhtautumistaan tuotteiden alkuperää kohtaan.

K-ryhmän myyntidata vahvistaa, että tämä asennemuutos näkyy kotimaisten tuotteiden myynnin kasvussa. Kuluttajien ostokäytöksessä on kasvanut paikallisen yrittäjyyden tukemisen, suomalaisten raaka-aineiden, Suomessa valmistettujen ja suomalaisia työllistävien tuotteiden merkitys.

Palvelumme myynnin tueksi

Papua Merchandising Oy toimii valtakunnallisesti tarjoten erilaisia palveluratkaisuja tavarantoimittajille. Olemme toteuttaneet pienpanimoille ulkoistettua myyntityötä jo kolmen vuoden ajan. Myyntitiimimme kattaa kaikki K-ketjun myymälät ympäri Suomen. Ulkoistamalla myynnin Papualle, saat tehostettua toimintasi kannattavuutta ja vapautettua aikaasi liiketoiminnan muille osa-alueille.

Haluatko tuotteesi mukaan myyjämme edustussalkkuun?

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!

Papua Merchandising Oy
puh. +358 40 901 5812
samuli.laitinen@papua.fi