Myymäläreissulta bongatut uutuustuotteet

Myymäläreissulta bongatut uutuustuotteet

Päätin pitkästä aikaa tehdä tämmöisen uutuuskatsauksen eli käydä normaalisti ruokaostoksilla ja siinä samalla tarkkailla, mitä uutuustuotteita sattuu mun silmään. En siis lähtenyt etsimällä etsimään kaikkia kaupan upouusia tulokkaita vaan selvitin oikeastaan sitä, miten ja kuinka hyvin uutuustuotteet ovat esillä ja nähtävissä. Onko niiden lähettyvillä esimerkiksi POS-materiaaleja vai ovatko tuotteet ylipäätään huomattavissa. Perusoletuksena kun pidän sitä, että perus maitokauppareissulla ei turhia kuhnailla ja ostokset kerätään kauppakärryyn pikapikaa – mitä selkeämmin uutuudet siis ovat myymälässä esillä, sitä todennäköisemmin se riehuvan lapsilauman ja itkevän sylivauvan kanssa asioiva äitikin ne huomaa.

Myymälässä oli havaittavissa uutuusten mainontaa niin lattiatarrojen, hintaetiketin kehysten kuin dispareiden ja massojen julisteiden muodossa. Oikeastaan kaikki uutuudet olivat tällä kertaa ruokaosastoilta, sillä muilla osastoilla mä en vaan nähnyt uutuus-tekstejä. Voipi siis olla, että myymälässä olisi ollut ties vaikka mitä muitakin uutuuksia. Tässäpä kuitenkin mun bongaamia uutuuksia mun lähikaupasta:


Papuan palveluntarjontaan kuuluvat erilaiset myynninedistyspalvelut, kuten uutuustuotteiden lanseeraukseen liittyvät kampanjapystytykset.