Esillepanot, jotka veivät silmät mennessään

Esillepanot, jotka veivät silmät mennessään

En tiedä teistä muista, mutta mulla syöpyy ihan yleisesti ottaen silmieni verkkokalvoille sellaiset asiat, jotka poikkeavat massasta ja ovat tavalla tai toisella jotenkin erilaisia. Ja niin on myös kauppareissuilla! Mun silmiin osuvat nokkelat ja näyttävät esillepanot, joita on kiva katsella ja jotka vetävät jotenkin puoleensa. Päätin, että kuvaan kuusi esillepanoa, joissa on sitä jotakin.

Ensimmäinen kuvista on kuin suoraan mun kodista, sillä kodikkaat ja nätit sisustustuotteet ovat mun makuun. Kun ne oli aseteltu nätisti pääkäytävän varteen, jäin tuijottelemaan ja hypistelemään niitä hyväksi aikaa! Karkkiosastolla silmääni sattui pahvinen “pizzagrilli”, johon oltiin laitettu karkkipizzat myyntiin – mun mielestä tää oli superhauska. Seuraavat kuvat eli vaaleansininen ja vaaleanpunainen hyllynpääty jäivät mieleeni taas juuri sen takia, että ne oltiin värikoodattu tietyn väriseksi. Toiseksi viimeisen kuvan näkkäripinoa taas ei voinu olla huomaamatta, sillä se oli ihan jää-tä-vän iso, ja niin oli myös Frozen-hyllynpääty.

Tämmöiset esillepanot veivät mun silmäni tällä kertaa mennessään, katsotaan taas joskus myöhemmin uudestaan, millaiset esillepanot vievät silloin voiton!

Terkuin Kriska